Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rólunk

Tisztelettel köszöntjük cégünk összes munkatársa nevében. Kérem, engedje meg, hogy pár sorban bemutassuk vállalatunkat, az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt-t.

Cégünk 2005-ös létrehozását a megváltozott piaci követelmények, valamint az épületüzemeltetés területén tapasztalható egyre bonyolultabb és összetettebb feladatok megjelenése indokolta.Válaszul ezekre a piaci kihívásokra olyan 100%-ban magyar vállalatot sikerült létrehozni, amely minden tekintetben megfelel a kereskedelmi, ipari, költségvetési és önkormányzati szektor elvárásainak. Szakembereink képzettségének, továbbá a szervezeti felépítésünknek köszönhetően a legmagasabb megrendelői elvárásoknak is megfelelünk, legyen szó egy tudományos kutatóintézet műszaki üzemeltetéséről, vagy egy önkormányzati óvoda takarításáról. Ezt a célt szolgálja a társaságunknál bevezetett integrált irányítási rendszer is, amely segítségével minőségi szolgáltatásokat tudunk nyújtani az épületüzemeltetés minden szegmensében.

Tevékenységünk

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. teljes körű szolgáltatást nyújt - az országos szinten - az üzemeltetés területén, amely magában foglalja a műszaki üzemeltetést, azaz a gépészeti, erős- és gyengeáramú rendszerek üzemeltetését és karbantartását, az épületek szerkezetének havi rendszerességgel végzett ellenőrzését, valamint a takarítást, a kertészetet, az őrzésvédelmet, a mosodai szolgáltatást és minden olyan kiegészítő tevékenységet, amely elengedhetetlen része az intelligens létesítményüzemeltetésnek....

Feliratkozás a következőre:

Elérhetőségek

Telefon:
Telefax:
Iroda:
4034 Debrecen, Vágóhíd u. 14. Hajdú-Bihar megye

ISO Tanúsitványaink

ISO 50001     ISO 14001     ISO 9001