Minőségpolitika

INTEGRÁL MINŐSÉG, KÖRNYEZET ÉS MEB POLITIKA

 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. Integrált Irányítási Politikája

 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. kinyilvánítja elkötelezettségét, hogy általa nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó minőségi, környezetvédelmi, energiairányítási, valamint munkabiztonsági követelményeket, jogszabályi és egyéb hatósági előírásokat, szabványokat, és az egyéb vállalt kötelezettségeket betartja és teljesíti.

Elkötelezi magát a környezetszennyezés, a sérülések és egészségkárosodások megelőzésére, valamint energiahatékonyságának, teljesítményének folyamatos fejlesztésére.

Tevékenységünk középpontjában egy olyan gondolkodásmód megvalósítása áll, melynek célja a vevők, igényeinek folyamatos feltárása, rugalmas és minél teljesebb kielégítése, valamint megelégedettségük állandó fokozása.

A szervezet a vevői követelmények megértéséért, valamint a folyamatok fejlesztése érdekében a kockázatalapú gondolkodást részévé tette a folyamatok tervezése és működtetése során.

 

A megvalósításhoz elhivatott, a minőségi szolgáltatásra érzékeny, a korszerű ismereteket alkalmazni képes, csapatmunkára alkalmas, kezdeményező, a dolgozók munkáját eredményesen integráló és irányító vezetőket, valamint szakembereket alkalmazunk, illetve ismereteiket folyamatosan ilyen irányban fejlesztjük tovább.

 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. céljai megvalósítása érdekében a következő erőfeszítéseket teszi:

 

-     A vevők igényeit folyamatosan figyelemmel kísérjük. A vezetőség gondoskodik arról, hogy a vevői igényeket és elvárásokat meghatározzák. A vevők elégedettségét rendszeresen mérjük a javítás és jobb megfelelés céljából. Megrendelőinkkel jó és korrekt partneri kapcsolat kialakítása a cél.

-     Munkánk során rendszeresen meghatározzuk a szakmai színvonal növeléséhez szükséges továbblépés feltételeit, amit folyamatos belső és külső továbbképzés keretében valósítunk meg. Feladatnak tekintjük a technika, technológia fejlődésének figyelését, valamint a jogszabályi megfelelést.

 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. határozott szándéka hogy tevékenységi területein létesítmények teljes körű üzemeltetése és karbantartása területén a régióban meghatározó és iránymutató szerepet töltsön be.

A megrendelők felé nyújtott teljesítmény magas szinten tartása és folyamatos erősítése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008, MSZ EN ISO 50001:20012 szabványok szerint kialakított és független szervezet által tanúsított integrált irányítási rendszert működteteti, és folyamatosan fejleszti.

 

 

ALAPELV NYILATKOZAT

 

A stratégiai célrendszerünkben megfogalmazott célok elérésében a Társaság minden dolgozója aktívan köteles közreműködni, ezért kiemelten fontos feladat a munkavállalók minőség-, környezet-, energia-, valamint egészséges és biztonságos munkavégzés centrikus szemléletének kialakítása és annak állandó javítása.

 

Az Európai Uniós követelményekkel szinkronban a fokozódó minőségi, és környezetvédelmi, biztonságos és egészséges munkavégzési elvárások teljesítése érdekében nagy figyelmet fordítunk

·                  a korszerű gépek, és technológia alkalmazására,

·                  a munkakultúra színvonalának javítására, valamint

·                  az integrált rendszer kiépítésével és működtetésével annak magas szinten tartására.

 

A fentiek alapján az integrált irányítási dokumentációt és az integrált rendszert hatályba léptetem.

 

Debrecen, 2018.01.20.

 

Rácskai József

vezérigazgató

 

 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. energiapolitikája


Az MSZ EN ISO 50001:2012 szabvány szerint kiépített energiairányítási rendszer arra kötelezi az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt.-t, hogy mozduljon el a biztonságos, versenyképes és fenntarthatóbb energián alapuló, alacsony fogyasztású energiagazdálkodás irányába.

Ennek érdekében

 

·        csökkenteni kívánjuk az energiafogyasztást

v  energiahatékony technológiák keresésével és alkalmazásával,

v  az energiafelhasználás optimalizálásával, és

v  korszerű berendezések, szabályozások, vezérlések kialakításával;

 

·        megújuló energiával váltjuk ki a fosszilis energia felhasználását

v  napelemes világítással,

v  alternatív energiaforrások felkutatásával, és

v  alkalmazásával a saját eszközökön;

 

·        szakmai támogatást nyújtunk partnereink számára

v  energiahatékony projektek kialakításában,

v  a pályázati lehetőségek alkalmazásában,

v  a jogszabályi megfelelőség folyamatos biztosításában.

 

A fenntartható fejlődés érdekében végzett folyamatos fejlesztéssel kívánunk kiemelkedni piaci környezetünkből.

Debrecen, 2018.01.20.

 

Rácskai József

vezérigazgató

 

Biztonságpolitika

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. vezetősége a működése minden területén a minőség alapú szemléletet, az ügyfél és saját adatok védelmét, és az érdekelt felek elvárásainak való megfelelést meghatározó elemként kezeli. Mindezért a biztonsági rendszer szolgáltatásaiban a minőségügy oldaláról az MSZ EN ISO 9001:2015, a dolgozók biztonsága érdekében a MSZ 28001:2008, a környezeti biztonság miatt az ISO 14001:2015 szabványok alkalmazásával kívánja elérni a megfelelő szintű biztonságot. 

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. menedzsmentrendszere működtetésének és folyamatos fejlesztésének alapvető céljai:

  • A biztonsági rendszer szolgáltatásokhoz szükséges műszaki ismeretek, készség és képesség folyamatos rendelkezésre állása, fejlesztése.
  • A cég belső működésének, hatékonyságának növelése a belső folyamatok és a menedzsmentrendszer folyamatos fejlesztésével.
  • Szolgáltatások során vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítése.
  • Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. gazdasági értékének és jó hírnevének megtartása, további növelése.
  • Az oktatásokkal a munkatársak támogatásának megszerzése.
  • Az alvállalkozók tudatos magatartásának fenntartása
  • A kockázatok és lehetőségek felmérése és csökkentése.

Az információbiztonság területén:

  • Az ügyfél, partneri, dolgozói, szerződéses, és egyéb üzleti információk bizalmasságának megőrzése, különös tekintettel az ügyfelek bizalmas adatainak biztonságos kezelésére.
  • Az ügyfelek biztonságának folyamatos biztosítása.
  • Az alkalmazott támogató informatikai, illetve információtechnológiai rendszerek biztonságának fenntartása, a folyamatos üzemeltetésük biztosításával, beleértve a szükséges munka feltételeinek biztosítását is.

Az UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt. alapvető szándéka, hogy a minőségügyi és biztonsági politikája alapelveinek betartásával, a menedzsmentrendszerének bevezetésével, folyamatos működtetésével és fejlesztésével kivívja az összes érdekelt fél egyidejű elismerését és elégedettségét.

Debrecen, 2018.01.20.

 

Rácskai József

vezérigazgató


Honlapunk a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket használ. Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat!
Adatvédelmi tájékoztató Értem Elutasítom